Find vej: Forside » Artikler » Valentines Bryllup på Næsbyholm Slot

Valentines Bryllup på Næsbyholm Slot

Lagt på antikguide.dk den 15-01-2015 af Automaster

The Wedding Company markerer i samarbejde med Næsbyholm Slot årets mest romantisk dag med mange romantiske pakker: VALENTINES BRYLLUP (Borgerlig vielse)
Bliv viet af Borgmester Carsten Rasmussen på Næsbyholm Slot, på årets mest romantiske dag.
Hos The Wedding Company har vi indgået samarbejde med Næstveds Borgmester Carsten Rasmussen.

Vi ønsker at markerer Valentines ved at skrue helt op for romantikken. På denne særlige dag, har du mulighed for en borgerlig vielse udenfor rådhuset, hvor borgmester Carsten Rasmussen vil stå til rådighed for giftelystne par.

The Wedding Company har gennem mange år hjulpet par med at binde bryllupsbåndet både kirkeligt og borgerligt - men oplever ofte at de borgerlige vielser bliver en smule negligeret, da selve ceremonien er ret simpel og kort.

Det synes vi ikke er den rigtige måde at fejre det på - det er jo trods alt stadig et bryllup og en fejring af kærligheden må der til - lyder det fra wedding planner Christel Winther, der har mere en 5 par om ugen forbi rådhuset for at give hinanden deres bryllupsløfter.

Vi har besluttet at give giftelystne par muligheden for at få mulighed for at blive viet uden for rådhuset på årets mest romantiske dag og vi er så heldige at Borgmesteren gerne vil deltage og derfor står til rådighed for alle par der har lyst til at sige JA til hinanden på Valentines dag.
Vi skal selvfølgelig have ordnet det formelle papir arbejde inden - så det er en forudsætning at dokumenter udfyldes inden den 13/2 2015.

Vi hjælper meget gerne med det praktiske omkring dokumenterne så kontakt os endelig hvis I drømmer om et lille og intimt bryllup på Næsbyholm Slot på Valentines day.