Find vej: Forside » Artikler » Kinesiske antikviteter i København, solgt for millioner

Kinesiske antikviteter i København, solgt for millioner

Lagt på antikguide.dk den 29-06-2016 af Automaster


Hammersalg for millioner, nyt auktionshus i København har fået godt fat i kunderne og imponerer med hammerslag i millionklassen.Kinesiske antikviteter i København, solgt for millioner. Der var lørdag. d. 18. juni auktion over kinesiske antikviteter i København. Med hammerslag for millioner af kroner er der god grund til at kigge efter i gemmerne om der skulle være kinesiske effekter som skal undersøges nærmere.

Efterspørgslen var stor blandt det internationale publikum og der var flere overraskelser blandt hammerslagene. Fremmødet var stort og auktionssalen var propfyldt med købestærke kinesere og et blandet internationalt publikum.

Det var det nye auktionshus Chinroot Auction ApS der stod bag auktionen. Med 3 hammerslag over 1 million kroner og mange i i hundredtusindklassen må det siges at være en succes.

Det er en god ide at kontakte Chinroot Auction ApS med henblik på at få vurderet kinesiske antikviteter og muligvis solgt på auktion. Chinroot Auction har købestærke kinesere klar til at købe og næste auktion er i december i København.