Find vej: Forside » Artikler » Nye stilfulde træpaneler til vægge og lofter

Nye stilfulde træpaneler til vægge og lofter

Lagt på antikguide.dk den 19-02-2016 af Automaster


Panelplader fra Huntonit er et rent naturprodukt af høj kvalitet og bidrager til et sundt indeklimaNår boligen trænger til indvendig renovering – eller bare et andet look – er færdigmalede panelplader fra Huntonit en attraktiv løsning til beklædning af vægge. Et rent naturprodukt med et design, der giver mulighed for at ramme en elegant stil. Eksempelvis som vægpaneler med brystning, kendt som klassisk interiør i bl.a. badehoteller og sommerhuse.

Rent naturprodukt til et sundt indeklima
Huntonit panelplader er fremstillet af træ fra PEFC-cerficeret skovdrift i det sydlige Norge. De sammenpressede træfibre er fri for lim og andre tilsætningsstoffer, og bindes sammen af stoffet Lignin, som naturligt findes i træet. Panelpladerne får 4 gange vandbaseret maling fulgt af 1 gang vandbaseret lak. Resultatet er, at de i test har opnået Dansk Indeklima mærkning i bedste klasse hos Teknologisk Institut – og anbefales af Norsk Astma- og Allergiforbund.

Også til gør-det-selv
De penselmalede overflader giver et særligt look, er rengøringsvenlige, tåler fugt og vandsprøjt. Panelpladerne kan benyttes i gang, stue, køkken, soverum og badeværelse – dog ikke i vådzone – måler 62x239 cm og er nemme at montere, også som gør-det-selv. De er slag- og skruefaste, så mindre hylder og lamper kan monteres direkte i pladerne.

Fås også som loftbeklædning og findes i flere design, f.eks. Antik Brilliant, Classique, Plankett og Symfoni. Forhandles af byggemarkeder over hele landet, bl.a. XL Byg, Bygma, Stark og Bauhaus.