Find vej: Forside » Artikler » Skrub’a en succes

Skrub’a en succes

Lagt på antikguide.dk den 09-06-2015 af Automaster


Med mere end 400.000 par solgt i Danmark og 3 millioner par på verdensplan er de effektive skrubbehandsker blevet en fast bestanddel i mange et hjem. Udviklerne bag produktet tilbage i 2006 må da også knibe sig selv lidt i armen.”Vi var heldige med at vælge et godt produkt og fængende navn, men at vi kunne komme så langt ud over grænserne med den ide overrasker os den dag i dag” siger Peter Andersen medstifter af udviklingshuset Fabrikators, der har til huse i Lyngby.

Som fortsætter ”Selvom nye kartofler ikke findes alle steder, som vi kender dem herhjemme, kan handskerne sagtens bruges mange steder som et alternativ til en grøntsagsbørste uden man får røde knoer eller vand ud over det hele”

Japan, Australien, USA og nu snart Kina er på listen over lande som importerer de smarte handsker der sælges i mere end 30 lande og som er særligt effektive til at rense nye kartofler og en række andre grøntsager,- og netop nu er særligt højaktuelle med indtoget af de nye danske kartofler. Den gedigne succes med skrubbehandskerne har givet det lille selskab økonomi til flere opfindelser og samarbejder og opsøges i stigende grad af private med gode ideer og nye opfindelser.

”Danmark er fyldt med opfindsomhed og vi oplever en klar stigning i antallet af henvendelser. Selvom vi har travlt prøver vi altid at hjælpe folk videre, hvis vi har muligheden” forklarer medstifter Lars Forsberg som for nyligt har hjulpet skuespilleren Nicolaj Kopernikus igang med en lille smart køkkenhjælper, der også netop er kommet i handlen.

Så savner du lidt hjælp til køkkenet, en god værtindegave eller noget smart til sommerhuset så hold udkig efter de smarte og holdbare skrubbehandsker, som i sæsonnen er at finde i de fleste supermarkeder og isenkræmmere.

SKRUB’A - Vejl udslagspris 39.95 kr.

Mere information fra Fabrikators på 32115678, eller info@fabrikators.com