Find vej: Forside » Artikler » Restaurantkæden Bones: Vi er klar til sultne gæster ved BIG-åbning

Restaurantkæden Bones: Vi er klar til sultne gæster ved BIG-åbning

Lagt på antikguide.dk den 24-11-2015 af Automaster


Spareribsspecialisten Bone’s fortsætter sin fremmarch i Storkøbenhavn med den tredje restaurant – denne gang i det ny storcenter BIG i Herlev, der forventer op mod 50.000 gæster til åbningen 31. oktober.Det kræver gode ben at shoppe i Herlev. Det lader til at være restaurantkæden Bone’s tanke, da beslutningen blev truffet om at oprette et spisested i et af Danmarks største storcentre – det nye BIG. For når benene er trætte efter en rundtur i det 44.000 kvadratmeter store indkøbscenter, står Bone’s klar med en anden slags ben, nemlig spareribs, der er kædens varemærke. Herlev-restauranten bliver den tredje i Storkøbenhavn og skal forstærke kædens kendskabsgrad i området. Både BIG og Bone’s slår dørene op den 31. oktober, hvor der forventes op mod 50.000 gæster. Åbningsdagen bliver derfor noget af en ilddåb for de 60 nye medarbejdere.

– Åbningsdagen bliver ren overlevelse. Restauranten bliver propfyldt med gæster, der med rette forventer samme høje kvalitet og service, som de kender fra vores andre restauranter. De unge, dygtige medarbejdere skal virkelig knokle som et hold for at kunne følge med. Heldigvis har vi nogle meget erfarne coaches, der hjælper til med, at alt glider, og jeg er sikker på, at det bliver en enormt spændende og succesfuld dag, forklarer Jan Laursen, direktør og medejer af Bone’s, der i alt tæller 21 restauranter.

Åbningen falder sammen med halloween, og restauranten vil være pyntet med græskar og uhyggeligheder, mens tjenerne er udklædt og malet som hekse og vampyrer.

Familier som testpersoner
I spidsen for åbningen står Mette Kirkeløkke Hansen, der var med til at åbne kædens to andre restauranter i hovedstadsområdet. Først på Amager i 2013 som værtinde og året efter som restaurantchef i Valby. Nu skal hun lede den nye afdeling i Herlev, og den 29-årige amagerkaner glæder sig til ansvaret. I ugerne op til åbningen har hun iværksat infomøder, træningsdage samt testaftener, hvor familie og venner besøgte restauranten, så hele personalet kunne prøve sig selv og hinanden af inden den store åbning.

– Efter jeg har set alle medarbejderne samlet, er jeg meget fortrøstningsfuld forud for åbningsdagen. Alle kender deres opgaver, og vi er rigtig godt forberedt på det store rykind. Mit vigtigste fokus bliver at tage mig af medarbejderne, så de er rustet til at yde den bedst mulige service. Jeg har selv prøvet at stå på gulvet og ved, hvad det kræver, forklarer Mette Kirkeløkke Hansen.

Hun er sikker på, at centerets gæster tager godt imod restauranten, selvom det langt fra er alle i københavnsområdet, der kender Bone’s-kæden.

– Her bor mange eksiljyder, der er vokset op med Bone’s, og som tager imod os med gensynsglæde, forudser Mette Kirkeløkke Hansen med et smil.

Bone’s Restauranter er en dansk restaurantkæde, der er inspireret af den amerikanske tradition for burgere, lækre bøffer og møre frisklavede spareribs tilberedt på dagen i hver restaurant. De 21 restauranter er alle udsmykket med unikke amerikanske antikviteter, der hentes fra loppemarkeder i USA. www.bones.dk