Find vej: Forside » Artikler » Poul Stig Briller er ny forhandler af Shamballa Eyewear

Poul Stig Briller er ny forhandler af Shamballa Eyewear

Lagt på antikguide.dk den 27-05-2015 af Automaster


Poul Stig Briller er netop blevet eneste optiker i Norden, forhandler de top eksklusive solbriller fra Shamballa Eyewear.Poul Stig Briller er netop blevet Nordens eneste optiker, der forhandler det danske og top eksklusive mærke, Shamballa Eyewear, der har designet en high class kollektion af solbriller. Kollektionen er inspireret af de antikke traditioner fra yoga og meditation.

Den top eksklusive Shamballa Eyewear kollektion er designet af Shamballa Jewels, som er et danskbaseret smykkemærke - kendt for sine smukke og unikke designs. Stjernen i Shamballa Jewels logoet symboliserer kvalitet, eksklusivt håndværk samt et prominent designcentrum i solbrille kollektionen.

Forbindes med indre visdom samt medfølelse

Med en solbrille fra Shamballa Eyewear inspireres man til at forbinde sin indre visdom og medfølelse. Kollektionen indeholder 15 forskellige solbriller for kvinder, mænd og unisex og kommer i anodiseret aluminium, PVD coatings og 24 karat RGP, rolled gold electroplating. Derudover indeholder den eksklusive kollektion også en begrænset udgave af Eternal Light, som er konstrueret i 14 karat solid guld samt. Der findes kun 20 Eternal Light solbriller.

Forhandles af Poul Stig Briller

Den top eksklusive Shamballa solbrille kollektion forhandles af Poul Stig Briller i København - og er den eneste optiker, der er forhandler i Norden.