Find vej: Forside » Artikler » Guf for bogelskere og tilbudsjægere

Guf for bogelskere og tilbudsjægere

Lagt på antikguide.dk den 15-08-2015 af Automaster


For 17. gang danner Aarhus rammen om årets store bogbegivenhed i provinsen med Bogfest 2015. Det sker den 21.-23. aug. i Den Rå Hal på Godsbanen med gratis adgang for publikumNu kan bogorme, læseheste og andre sjove skabninger med interesse for bøger og bogvæsen godt begynde at smøre skinnecyklen og gøre turen til Godsbanen i Aarhus, hvor årets store antikvariske bogmesse er ved at være klar. For tredje gang sker det i Den Rå Hal, og ligesom de to foregående år er der gratis adgang. Arrangementet byder på tonsvis af bøger inden for alle genrer, tegneserier og grafik, krydret med diverse indslag af forfattere og andre kulturfolk. Tre forrygende dage med bogen i centrum bliver indledt med åbningen fredag d. 21. august kl. 12.00.

Kæmpe udvalg og superbillige bøger
Bogfesten har, som traditionen byder, igen i år som centrum det store udsalgsmarked med tusindvis af bøger til enhedspris efter det ’hollandske princip’. Her er noget for enhver smag, og der er mulighed for virkelig at gøre et godt fund. Prisen er 20,- kr. pr. bog på førstedagen, 10,- kr. på andendagen og 5,- kr. på tredje- og sidstedagen.

”Ingen behøver at gå forgæves. Uanset hvornår, man stiller, skal der med det antal bøger nok være tilstrækkeligt med godbidder til alle”, som udstiller og medarrangør Jacob C. Jacobsen fra Antikvariatet Gorm den Gamle udtrykker det.

Men der er mange andre. En række antikvarboghandlere og forlag fra hele Danmark stiller ikke alene op med bøger, de øser også gerne ud af deres viden og slår en sludder af på de respektive stande i Godsbanens store hal. Under Bogfest 2015 vil man kunne købe alt fra Anders And til Oehlenschläger: skønlitteratur, krimier, biografier, selvhjælpsbøger, kunstbøger, musikbøger, kogebøger, historiske bøger, politiske bøger, børnebøger, bil- og motorcykelbøger, tegneserier, grafik, kort og meget andet, som i indbinding, alder og kvalitet rangerer fra gode til virkelige klenodier og sjældenheder. Var det f.eks. noget med førsteudgaver af H. C. Andersen Eller en bog om danske privatbaner En idé om udvalget kan man også få på www.findbogen.dk

Oplev diverse forfattere
I løbet af weekenden vil litteraturfolk af forskelligt tilsnit være til stede. Kom forbi og oplev Rasmus Dahl Theisen, Louise Bach, Martin Langfeldt Knabe, Poul Lynggaard Damgaard, Matthew Frandsen, Allan Lillelund Andersen, Nanna Westergaard, Louise Juhl Dalsgaard, Petra Kirsten Jensen og Sabine Thybo. Der vil utvivlsomt også være mulighed for at få en snak med forfatterne eller at få signeret en bog.

Det hele kan suppleres med mad og drikke fra Godsbanens café, ligesom der er mulighed for parkering på området.

Bag arrangementet står som sædvanlig ProvinsAntikvarboghandlerForeningen (PAF).


Programmet for bogfesten ser således ud:

ProvinsAntikvarboghandlerForeningens Bogfest 2015 i Den Rå Hal, Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C
Fredag 21/8 - Lørdag 22/8 - Søndag 23/8

For 17. gang afholder PAF antikvarisk bogfest i Aarhus.
Udstillere er antikvariater og forlag fra hele landet.

I år er åbningstiderne/programmet:

Fredag den 21. august kl. 12-18
Kl. 12.00: Bogfesten åbner
Kl. 18.00: Bogfesten lukker

Lørdag den. 22. august kl. 10-16
Kl. 13.00-15.00: Forfattere efter tur på scenen

Søndag den 23. august kl. 10-16
Kl. 13.00-15.00: Forfattere efter tur på scenen
Kl. 16.00: Bogfesten lukker for i år

Alle tre dage er der hollandsk udsalg på midterbordet:

Fredag 20.- kr. pr. bog
Lørdag 10.- kr. pr. bog
Søndag 5.- kr. pr. bog

Entré: Gratis