Find vej: Forside » Artikler » FDM travel giver rejsende fri adgang til e-bøger

FDM travel giver rejsende fri adgang til e-bøger

Lagt på antikguide.dk den 08-10-2015 af Automaster


Efterårsferien nærmer sig, og når man skal pakke kufferten med både lunt tøj og let tøj, pæne sko og praktiske sko, kan det være svært også at få plads til ferielæsningen. Men det problem har FDM travel en løsning på. Nu får de rejsende fri adgang til e-bøger, når de køber en ferie.Eventyr, romaner, krimier, romantik eller biografier. Der er frit valg på alle hylder, når de rejsende hos FDM travel fra efteråret får afgang til 30 dages fri download af bøger via e-bogsløsningen Mofibo.

Det er gode nyheder for de danske rejsende, viser en undersøgelse tidligere foretaget af Voxmeter for FDM travel. Undersøgelsen af 1000 adspurgte viste, at danskerne er ivrige læsere på ferien. 41 procent af de adspurgte svarede, at de læser mere på deres ferie, end de gør til hverdag. Især kvinderne finder deres indre læsehest frem. Hver anden kvinde (50 %) svarede således, at de læste mere på deres ferie.

”Ferien er en god anledning til at få læst nogle af de bøger, man længe har haft lyst til. Vi ved fra flere af vores undersøgelser, at kundernes læselyst stiger, når de er på ferie. Men man kender også selv følelsen af at stå med bøger i hænderne, men ikke at have plads i kufferten. Derfor synes vi, det har været oplagt at tilbyde vores kunder adgang til e-bøger,” siger Jesper Ewald adm. direktør i FDM travel.

For mange er en del af forberedelsen af ferien, at anskaffe sig ferielæsning. I undersøgelsen af Voxmeter svarede knapt en fjerdedel af de adspurgte (23 %) da også, at de købte bøger særligt til ferien. Der kan dermed være noget at spare i feriebudgettet, som man kan bruge andetsteds, når man får ferielæsningen med i købet. Især hvis både børn og voksne skal have bøger med i bagagen.

”Adgangen til e-bøgerne gælder for alle de rejsende. Hele familien kan altså hente bøger, der interesserer dem, og læse netop det, de gerne vil. Det kan være romaner til mor, krimier til far og måske en lydbog til den mindste, så de også er underholdt. Man behøver ikke at gå ud og købe bøger og lydbøger og frygte, at de ikke bliver læst og hørt,” forklarer Jesper Ewald.

Det er dog en god idé at huske at downloade flere af bøgerne hjemmefra, så man har noget at vælge mellem på ferien. Henter man først bøger, når man er afsted, bør man vente, til man har adgang til fri wi-fi eksempelvis på hoteller eller caféer for at undgå at blive ramt af høje roamingtakster.

Mofibo har både e-bøger og lydbøger til smartphones og tablets, så man kan vælge mellem tusindevis af titler på ferien. Derudover betyder samarbejdet med FDM travel, at de rejsende får adgang til nogle helt særlige e-bogsudgivelser. Tilbuddet gælder oktober ud.