Find vej: Forside » Randers SV » Refurniture

Refurniture

Nikkelvej 4
8940 Randers SV

Telefon:
29866794
Hjemmeside:
www.refurniture.dk
Juridisk navn:
Refurniture
Branche:
Detailhandel med brugte varer i forretninger
Firma oprettet:


Beskrivelse af Refurniture

Bag Refurniture står fire unge mennesker med iværksætterånd og en forkærlighed for indbo fra de store møbeldesigneres tid. Møbler og lamper blev fra 1950 til 70’erne tegnet af navne som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Finn Juhl, Hans Jørgen Wegner, Nanna Ditzel og Verner Panton. I dag er Danmark stadig internationalt anerkendt for det lette design fra denne tid.

Møblerne har et let og stilrent snit, de er i flot design og i holdbar kvalitet. Refurniture sørger for, at møblerne bliver sat i stand, så de kan holde 50 år igen. Borde, skænke og kommoder renses, slibes og olieres, mens stole får nyt liv ved en ompolstring. Refurniture har både designklassikere og tidstypiske møbler, og forretning byder også på keramik og porcelæn i skandinavisk design.

Refurniture blev stiftet i oktober 2012 af Lasse Franck, Sofie Frøkjær Justesen, Maria Bak og Jesper Franck. Kontakt os hvis du gerne vil sælge møbler fra tiden, hvis du skal have spisebordet til at stå som nyt, eller hvis der er en bestemt ting, du er på udkig efter.

Har du opdateringer til Refurniture - klik her.

19459 brugere har fundet nyttige oplysninger på denne side.